Sivukartta

Tapahtumat 2017-18

Leppävirta summer curling tournament 9.-11.6.2017
Turnaukseen osallistui 18 joukkuetta. Lopputulokse pyydetty Olli Rissaselta sähköpostilla 29.9.2017.
Pieksämäki Kangasniemi yhdistelmä joukkueessa Savottaret, jota kipparoi Marjo Suuronen (Kangasniemi Kurlinki) pelasivat Riitta-Liisa Hämäläinen, Sirpa Tuppurainen ja Mirja Kaijala.

Lohja Pieksämäki yhdistelmä joukkueessa Stonehenge, jota johti Taru Oksanen ja toisena lohjalaisena pelaajana oli Taina Heino pelasivat Pekka Jäntti ja Reima Sorokin. 

Vantaa, Kangasniemi ja Pieksämäki yhdistelmä joukkueessa OK-Team, jota kipparoi Olli Rissanen (Vantaa) muina pelaajina Kangasniemen Kurlingista Oiva Manninen ja Hannu Siitari ja Pieksämäki Curlingista Mauri Lähteenmäki ja Martti Korkalainen, pieksämäkeläiset tekivät myös turnauksen jäät.

XI Kangasniemen syysturnaus 22.-24.09.2017
Turnaukseen osallisitui 22 joukkuetta.
Pieksämäki Kangasniemi yhdistelmä joukkueessa Kaalimadot, jota kipparoi Marjo Suuronen (Kangasniemi Kurlinki), 
pelasivat Oiva Manninen (Kanganiemi Kurlinki), Hannu Siitari ( Kangasniemi Kurlinki) ja Sirpa Tuppurainen neljäntenä pelaajana. Joukkue sijoittui turnauksessa kolmanneksi.

Nuotanperät joukkueessa, jota kipparoi Teuvo Hämäläinen ja muina pelaajina olivat Reima Sorokin, Kari Sundell ja Martti Korkalainen: joukkue sijoiittui Turnauksessa sijalle 18.

PMK joukkueessa jota kipparoi Pekka Jäntti ja muina pelaajina olivat Mauri Lähteenmäki, Juhani Kauppinen ja Jyrki Leikas. Joukkue sijoittui turnauksessa sijalle 20.

Hyvinvointi Tapahtuma Seurakuntaopistolla 10.10.2017 Pieksämäellä
Seura esitteli ja markkinoi lajia tapahtumassa lattia- , pöytäcurlingin ja videolaitteiston avulla.
Lasten Liike Hankkeen monilajikerhossa Maaselän koululla seura esitteli lajia- pöytä- ja lattiacurling välineistön avulla 29.11.2017 ja 28.3.2018.
29.11.2017  sosiaali- ja terveysalan työntekijöille suunnatun hyvinvointi luentojen yhteydessä seura esitteli lajia pöytäcurlingin, esitteiden ja videoiden avulla Poleenin aulassa 

 

© Pieksämäki Curling ry. Powered by CMSimple. Ulkoasun loivat QR-Media ja Whitewall (Kirjaudu sisään)