Sivukartta

Tapahtumat 2016-2017

Leppävirta summer curling tournament 10.-12.6.2016
Pieksämäki Kangasniemi yhdistelmä joukkueessa Kaalimadot, jota kipparoi Marjo Suuronen (Kangasniemi Kurlinki) pelasivat Sirpa Tuppurainen ja Mirja Kaijala ja neljäntenä pelaajana Oiva Manninen (Kanganiemi Kurlinki). Joukkue sijoittui turnauksessa toiseksi.

Pieksämäki Kangasniemi yhdistelmä joukkueessa PmkKgn, jonka kapteenina toimi Mauri Lähteenmäki ja muina pelaajina Tauno Kähkönen, Arto Utriainen, Martti Korkalainen ja Hannu Vaheristo (Kangasniemi Kurlinki). Joukkue sijoittui turnauksessa viidenneksi.

Lohja Pieksämäki yhdistelmä joukkueessa Stonehenge, jota johti Taru Oksanen ja toisena lohjalaisena pelaajana oli Taina Heino pelasivat Pekka Jäntti ja Reima Sorokin. Joukkue voitti sunnuntaina 12.6. pelatun E-lohkon sijoittuen turnauksessa sijalle seitsemän. 

Liikkuva koulu hanke 
Seuran edustajana Martti korkalainen osallistui Pieksämäen kaupungin liikuntoimen järjestämään Liikkuva koulu hankkeen tututustumis- ja neuvottelupäiville 6.- 7.9.2016. Neuvottelupäiville osallistui myös liikunnanopettajia Maaselän-, Harjun-, Kontiopuiston-, Hiekanpään- ja Virtasalmen kouluilta. Neuvottelupäivien aikana tutustuttiin Heinolan Jyrängön koulun, Vantaan Ylästön koulun ja Lappeerannan Lappeen koulun Liikkuva koulu toimintaa ko. koulujen ja urheiluseurojen yhteistyötoimintaan koululiikunnan järjästämisessä.

X Kangasniemen syysturnaus 23.-25.09.2016
Kangasniemen syysturnaukseen osallistui seuraavat seuran pelaajia:
  Curra I -joukkueessa Reima Sorokin. Joukkueen sijoitus 12.
  Säänjärvi/PMK -joukkueessa Pekka Jäntti ja Teuvo Hämäläinen. Joukkueen   sijoitus 18.
  Savottaret -joukkueessa Mirja Kaijala. Joukkueen sijoitus 22.
  Accelit -joukkueessa Riitta-Liisa Hämäläinen. Joukkueen sijoitus 23.
  Kovis -joukkueessa Martti Korkalainen. Joukkueen sijoitus 24. 
  JOKU -joukkueessa Mauri Lähteenmäki (Kapt.) ja Esa Valjakka. Joukkueen   sijoitus 27. 

 

 

© Pieksämäki Curling ry. Powered by CMSimple. Ulkoasun loivat QR-Media ja Whitewall (Kirjaudu sisään)