Sivukartta

Hallinto

Pelikausi 2011-12
Seuran puheenjohtajana on Martti Korkalainen.

Johtokunnan jäsenet ovat Pekka Jäntti, Sanna Väisänen, Kari Rousku, Veikko Härkönen, Mauri Lähteenmäki ja Mirja Kaijala.

PIEKSÄMÄKI CURLING RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 18.8.2011 (lopullinen allekirjoitettu ja tarkastettu pöytäkirja löytyy Pekka Jäntiltä)

Aika: Torstai 18.8.2011 klo 18.00 – 19.30
Paikka: PS-Liikunnan kokoustila Kukkaroniementie 4 Pieksämäki

Läsnä: Veikko Härkönen, Lauri Väisänen, Juha Laurikainen, Toivo. O. Aalto, Mirja Kaijala, Pekka Jäntti ja Martti korkalainen

1 § Kokouksen avasi Martti korkalainen
2 § Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus todettiin
3 § Kokouksen järjestäytyminen

puheenjohtajaksi valittiin Martti Korkalainen
kokouksen sihteeriksi valittiiin Pekka jäntti
pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Jorma Laasonen ja Toivo O.Aalto, jotka toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina

4 § Martti Korkalaisen laatima esityslista hyväksyttiin pienin muutoksin kokouksen työjärjestykseksi

5 § Käsitellään toimintakauden 2010 – 2011
- Toimintakertomus (Esitylistan jatkona LIITE 1) käsiteltiin ja hyväksyttiin
- Tuloslaskelma ja tase (jaetaan kokouksessa)
käsiteltiin ja hyväksyttiin
- Tilintarkastajien antama lausunto, Pekka Jänntti luki kokouksessa

6 § Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä tilivelvollisille. Tilinpäätös vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin tilivelvollisille Jorma Laasosen esityksestä, jota kannattai Mirja Kaijala.

8 § Valitaan toimintakaudelle 2011 – 2012

  1. Puheenjohtajaksi valiittin Martti korkalainen
  2. Kolme johtokunnan jäsentä: Erovuorossa ovat Veikko Härkönen, Mauri Lähteenmäki ja Irene Frilander. Vanhoina jatkavat Sanna Väisänen, Kari Rousku ja Pekka Jäntti. Erovuorossa olevista jatkamaan valittiin Veikko Härkönen ja Mauri Lähteenmäki uudeksi johtokunnan jäseneksi valittiin Mirja Kaijala.
  3. Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja 1 varatoiminnantarkastaja. Varsinaisiksi toiminnantarkastajiksi valittiin Juha Laurikainen ja Sirpa Tuppurainen, varatoiminnantarkastajaksi valittiin Tauno Kähkönen. Toiminnantarkastuksesta maksetaan palkkio laskua vastaan.

9 § Käsitellään johtokunnan laatima toimintasuunnitelma toimintakaudelle 1.6.2011 – 31.5.2012 (Esityslistan ja toimintakertomuksen jatkeena). Johtokunnan esitys hyväksyttiin

10 § Määrätään liittymä ja jäsenmaksut

Johtokunta esittää:

  1. Liittymismaksua ei peritä
  2. Siirrytään yhteen aikuisjäsenmaksuun 40 euroa / henkilö / pelikausi
  3. Nuorisojäsenmaksu 20 euroa / henkilö / pelikausi. Jäsenmaksut sisältävät liiton jäsenmaksun, liiton ottaman pelaajavakuutuksen, Curling lehden ja oikeuden osallistua liiton järjestämiin kisoihin
  4. Puulaakisarjan joukkuemaksu aikuisille 250 euroa / joukkue
  5. Puulaakisarjan joukkuemaksu nuorisolle 125 euroa / joukkue

Johtokunnan esitys hyväksyttiin

11 § Käsitellään yhdistyksen johtokunnan laatima tulo- ja menoarvio 1.6.2011 – 31.5.2012 (Esityslistan, toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman jatkeena). Johtokunnan esitys hyväksyttiin

12 § Päätetään yhdistyksen johtokunnan jäsenten palkkioista

Johtokunnan esitys:

  1. Puheenjohtajalle ja sihteeri/rahastonhoitajalle maksetaan kulukorvaus 100 euroa toimintakaudelta
  2. Kulukorvaukseksi puheenjohtajalle ja sihteeri/rahastonhoitajalle päätettiin 120 euroa toimintakaudelta. Korotusesityksen teki Juha Laurikainen esitystä kannatti Jorma Laasonen. Äänestyksessä Juha Laurikaisen esitys sai 6 ääntä ja johtokunnan esitys 1 äänen.

13 § Muut asiat. Yhdistyksen sääntöjen mukaisia muita päätettäviä asioita ei ollut.

14 § Kokouksen päättäminen. Puheenjohtaja päätti kokouksen 19.30

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pieksämäki Curling ry

LIITE 1 vuosikokous

Johtokunta 28.6.2011

Vuosikokous 18.8.2011

TOIMINTAKERTOMUS, KAUSI 2010 – 2011

Toimintakausi oli puulaakisarjan käynnistämisestä Pieksämäellä 26. ja seuran perustamisesta 22.

Seuran jäsenmäärä
Seurassa oli maksavia jäseniä 73, joista Suomen Curlingliiton jäseniä oli 55

Seuran johtokunta
- Puheenjohtaja Martti Korkalainen
- Varapuheenjohtaja Kari Rousku
-Sihteeri-rahastonhoitaja Pekka Jäntti

Johtokunnan muut jäsenet Mauri Lähteenmäki, Veikko Härkönen, Irene Frilander ja Sanna Väisänen

Seuran talous
Seuran talous oli ylijäämäinen 1751,94 euroa ja omaisuus 14245,12 euroa. Ylijäämän suuruuteen vaikuttaa merkittävästi se, että Pieksämäen Jäähalliyhtiöllä on laskuttamatta n. 1000 euron edestä seuran kevätkauden 2011 käyttämiä jääaikoja. Johtokunta esittää vuosikokoukselle ylijäämän liittämistä seuran vapaaseen pääomaan. Seura omistaa kuusi kivisarjaa kiviä. Seuran puulaakisarjassa käyttämät kivet ovat kaikki ns. kunnostettuja kivisarjoja.

Puulaakisarja
Puulaakisarjaa pelattiin maanantai-iltaisin. Kausi alkoi 13.9.2010 yhteisellä harjoitteluillalla ja päättyi 21.3.2011. Sarjassa pelasi syyskaudella 14 ja kevätkaudella 15 joukkuetta. Puulaakisarja oli tasainen.

Mestaruussarjan tulokset: 1. Kangasniemi Kurlinki, 2. OS-01, 3. PRGK, 4. Checkmark, 5. CBG-97, 6. Rota, 7. VRU I

I divisioonan tulokset: 1. Savottaret, 2. K&K, 3. Zora, 4. Mopit, 5. Sakky II, 6. Sakky I, 7. VRU II, 8. Ketut

Pieksämäen yöturnaus 13. – 14.11.2010
Kuudennen kerran järjestettyyn yöturnaukseen osallistui 11 joukkuetta. K&K- joukkue, jota kipparoi Raimo Kieloaho voitti turnauksen. Toiseksi sijoittui Kangasniemen RakTiimi, jonka kapteenina toimi Hannu Siitari. Kolmanneksi pelasi Savitaipaleen joukkue Tomi Kokkolan johtamana.

Curling päivävuoro
Seura järjesti päivävuoron, joka kokoontui toimintakauden aikana 12 kertaa. Päivävuorolla pelattiin pyörätuoli-, keppi- ja perinteistä curlingia. Pyörätuolicurling pelaajia osallistui Mikkelistä, Juvalta, Varkaudesta ja Pieksämäeltä. Päivävuorolla kävi perinteiseen curlingiin tutustumassa ja pelaamassa mm. Pieksämäen Seudun Liikunnan TEKOPAJA-toimintaan, Pieksämäen kaupungin nuorisotoimen POLKU -toimintaan osallistuvia henkilöitä. Myös Naarajärven vankilasta kävi ryhmiä tutustumassa ja pelaamassa perinteistä - ja keppicurlingia. Rantasalmelaiset ja pieksämäkeläiset lajin harrastajat pelasivat ystävyysotteluita päivävuoron aikana.

Sunnuntain harjoitteluvuoro
Sunnuntaisin oli mahdollisuus käydä harjoittelemassa mailattoman yleisöluisteluvuoron aikaan 5-radalla. Maksu oli sama kuin luisteljoilla, joka oli 2euroa /kerta/henkilö ja se maksettiin samalla tavalla kuin luistelijat jäähallille.

Lajiin tutustuminen ja harjoittelu
Maanantai - iltaisin seuralla oli yksi rata harjoitteluun ja lajin esittelyyn. Suurin osa lajiin tutustuttamisista tapahtui päiväaikoina 2 tunnin pituisina lajin opastustilaisuuksina, joita toimintakauden aikana oli 35 tilaisuutta, joiden osallistujat olivat suurimmaksi osaksi paikkakunnan oppilaitosten ja lukion opiskelijoita kaikkiaan osallistujia oli n. 300 henkilöä.

Kilpailutoiminta
Toimintakauden aikana osallistui sekä nais -, että miesjoukkue SM-sarjaan.

Naisten joukkueessa pelasivat Tiina Puranen, Sirpa Tuppurainen, Riitta-Liisa Hämäläinen, Sanna Väisänen ja Marjo Suuronen Kangasniemi Kurlinki ry:stä. Naisjoukkueen loppusijoitus oli mestaruussarjan 7.

Miesjoukkueessa pelasivat Tauno Kähkönen, Pekka Jäntti, Teuvo Hämäläinen, Timo Katila ja Martti Korkalainen. Miesjoukkueen loppusijoitus oli I - divisioonan 7.

Turnauksiin osallistuminen

Leppävirran kesäturnaus pelattiin 18. - 20.6.2010
Turnaukseen osallistui 28 joukkuetta. Pieksämäeltä / Kangasniemeltä osallistuivat joukkueet. SINNITTELIJÄT Markku Sorvari , Helena Sorvari, Teuvo Hämäläinen, Riitta-Liisa Hämäläinen ja Martti Korkalainen, loppusijoitus 15. SAVOTTARET Tiina Puranen, Sanna Väisänen, Sirpa Tuppurainen ja Marjo Suuronen, loppusijoitus 20. TEAM PRGK Pekka Jäntti, Esko Bruun, Antti Tinakari ja Pekka Miettinen, loppusijoitus 22.

Loimaa Country Curling pelattiin 27. - 29. 8. 2010
Turnaukseen osallistui 30 joukkuetta. Pieksämäeltä / Kangasniemeltä osallistuivat joukkueet TEAM TROMBI Pekka Jäntti, Reima Sorokin, Timo Katila ja Martti Korkalainen, loppusijoitus 6. SINNITTELIJÄT Markku Sorvari , Helena Sorvari, Teuvo Hämäläinen ja Riitta-Liisa Hämäläinen, loppusijoitus 14. SAVOTTARET Tiina Puranen, Sanna Väisänen, Sirpa Tuppurainen ja Marjo Suuronen, loppusijoitus 15.

Kangasniemen IV syysturnaus pelattiin 17. - 19. 9 2010
Turnaukseen osallistui 30 joukkuetta. Pieksämäki ja Pieksämäki ja Kangasniemi yhdistelmä joukkueita osallistui turnaukseen seuraavasti: PRGK Pekka Jäntti, Esko Bruun, Pekka Miettinen, Toivo Aalto, loppusijoitus 20. SAVOTTARET Tiina Puranen, Sanna Väisänen, Riitta-Liisa Hämäläinen, Sirpa Tuppurainen, loppusijoitus 25. MOPIT Jörg Hansman, Timo Katila, Pentti Savolainen, Pekka Tikkanen, Janne Poikselkä, loppusijoitus 27. KAPUT Markku Sorvari, Reima Sorokin, Teuvo Hämäläinen, Martti Korkalainen, loppusijoitus 28. ERINAISET Eila Keinonen, Helena Sorvari, Mirja Kaijala, Irene Frilander, loppusijoitus 29.

VI Tallinn Cup 2010 pelattiin 15. 10 – 16.10.2010

Turnaukseen osallistui 28 joukkuetta. Pieksämäki ja Kangasniemi yhdistelmä joukkueessa P.I.L.L.S Team pelasivat Pekka Jäntti, Oiva Manninen, Jari Häkkinen ja Marjo Suuronen, loppusijoitus 9.

Rantasalmen Kivekkäiden järjestämä Tapanin turnaus pelattiin 26.12.2010
Turnaukseen osallistui 6 joukkuetta. Pieksämäki ja Pieksämäki Kangasniemi yhdistelmä joukkueita osallistui turnaukseen seuraavasti: SINNITTELIJÄT Markku Sorvari, Helena Sorvari, Teuvo Hämäläinen ja Riitta-Liisa Hämäläinen voitti turnauksen. P & P (Pitkät ja Pätkät) Rauno Villanen, Heikki Vesterinen, Toivo O. Aalto ja Martti Korkalainen sijoittui turnauksessa toiseksi.

Mixed Doubles SM-kilpailut pelattiin Oulunkylän Curling hallissa31.12. 2010 - 2.1.2011
Turnaukseen osallistui 15 joukkuetta. Pieksämäeltä osallistui Teuvo ja Riitta-Liisa Hämäläisen joukkue, loppusijoitus10.

Finnish Bonspiel 2011 pelattiin Hyvinkään jäähallissa 15. - 17.4.2011
Turnaukseen osallistui 36 joukkuetta. Pieksämäeltä osallistui TEAM TROMBI Pekka Jäntti, Reima Sorokin, Timo Katila ja Martti Korkalainen, loppusijoitus 9.

Mixed SM-kilpailut 2011 pelattiin Peurungan jäähallissa 6. – 8.5.2011
Turnaukseen osallistui 12 joukkuetta. Pieksämäeltä osallistui Tauno Kähkösen kipparoima joukkue, jossa pelasivat Pekka Jäntti, Sirpa Tuppurainen ja Sanna Väisänen, loppusijoitus 10. Turnaukseen osallistui myös Pieksämäen ja Kangasniemen yhdistelmäjoukkue, jota kipparoi Markku Sorvari ja muut pelaajat olivat Teuvo Hämäläinen, Riitta-Liisa Hämäläinen ja Helena Sorvari, loppusijoitus 7.

Kangasniemen puulaakisarja
Kangasniemen puulaakisarjaan osallistui miesjoukkue, jossa pelasivat Tauno Kähkönen, Reima Sorokin, Teuvo Hämäläinen, Pekka Jäntti ja Martti Korkalainen. Joukkue sijoittui sarjassa neljänneksi. Sarjaan osallistui myös naisjoukkue Savottaret, jossa pelasivat Tiina Puranen, Riitta-Liisa Hämäläinen, Sirpa Tuppurainen, Sanna Väisänen, Marjo Suuronen ja Helena Sorvari. Joukkue sijoittui sarjassa kuudenneksi.

Jääprojekti
Jääolosuhteiden parantamiseksi tehtiin talkootöinä peli-iltaa edeltävinä iltoina letkujäädytys, jolla onnistuttiin pitämään jää edellisvuosiin verrattuna tasaisempana. Ennen peliaikaa jäänhoitokoneella jään kuivahöyläys mahdollisti varatun jääajan käytön tehokkaasti pelaamiseen. Yöturnaukseen onnistuttiin tekemään hyvät jäät yhteistyössä jäähallin hoitajien ja Kangasniemi Kurlinki ry:n IceKing koneen ja koneenkäyttäjän kanssa.

Koulutustoiminta
Kangasniemen jäähallilla oli 18.1.2011 klo 18.00 - 21.30 lajin TAKTIIKKA JA TEKNIIKKA KOULUTUSTILAISUUS, jonka järjesti Kangasniemi Kurlinki yhteistyössä Suomen Curlingliiton kanssa. Koulutuksessa oli n. 1,5 tuntia teoriaa ja n. 2 tuntia jääharjoittelua. Koulututilaisuuden vetäjinä toimivat Tommi Häti, Ville Mäkelä ja Karri Kupari. Tilaisuuteen osallistui Pieksämäen curlingseurassa pelaavia henkilöitä 7 kpl.

Nuorisotoiminta
Seuralla ei ollut omaa nuorisotoimintaa. Opastustoimintaa suunnattiin erityisesti lukiolle, jonka liikunnan opettajan johdolla sieltä kävi 3ryhmää lajiopastuksessa. Lukiolaisia osallistui tilaisuuksiin yhteensä n. 50.

Tiedotus ja markkinointi
Tiedotustoiminta seuran jäsenille tapahtui tekstiviestein joukkueiden yhdyshenkilöille, seuran ilmoitustaululla jäähallilla sekä seuran omilla curlingpmk.com sivustolla. Paikallislehdessä oli juttuja lajin pelitapahtumista.
Seura oli mukana lauantaina 19.6.2010 Urheiluväen Kesäpäivässä Hiekanpään rannalla, entisellä kyykkäkentällä. Esittelimme curlingia curlingpetanguen merkeissä. Tilaisuuden järjesti Pieksämäen Seudun Liikunta ry:n jäsenseurat. Toiminnallisen kesäpäivän aikana yleisöllä oli mahdollisuus tutustua 11 urheiluseuran toimintaan. Seura järjesti 13.12.2010 avoimen ja maksuttoman yleisöillan, johon osallistui 15 seuran ulkopuolista lajiin tutustujaa, seuran pitkäaikaisten pelaajien opastamana.
Seura osallistui 16.4.2011 Family Freetime tapahtumaan, jonka järjesti liikuntatoimi yhdessä urheiluseurojen kanssa. Lajia esiteltiin urheilutalolla pöytä- ja lattiacurling välineistön avulla. Esittelypisteessä vieraili ja tutustui lajiin noin 80 lajista kiinnostunutta henkilöä.

Lajin kehittäminen
Lähiseudulla lajia harrastavien kanssa on tehty yhteistyötä, erityisen antoisaa se on ollut Kangasniemi Kurlinki ry:n kanssa jääolosuhteiden kehittämisessä, välineistön hankinnassa, harjoittelun mahdollistaminen Kangasniemen jäähallissa myös lajiin liittyvän virkistystoiminnan järjestämisessä.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pieksämäki Curling ry
Johtokunta 28.6.2011, esitys vuosikokoukselle 18.8.2011

Toimintasuunnitelma kaudelle 2011 -2012

Toimintakausi 1.6.2011 – 31.5.2012
Vuosikokous 18.8.2011
Puulaakisarja alkaa 19.9.2011 ja päättyy 26.3.2012

Suunnitellut asiat

Curling puulaakisarja
Pelataan 16 joukkueella. Käytössä mestaruussarja ja 1 divisioona. Mestaruussarjasta putoaa 1 divisioonaan yhdestä kahteen joukkuetta syys- ja kevätkauden päätyttyä. Vastaavasti 1 divisioonasta nousee yhdestä kahteen joukkuetta mestaruussarjaan. Nousijoiden ja putoajien määrä riippuu joukkueiden määrästä.

Curling päivävuoro
Toimintaa jatketaan. Pyritään aktivoimaan paikallisia järjestöjä mukaan.

Lajin harjoittelu ja tekniikan opettelu
Peli-iltoina on yksi viidestä radasta harjoittelu- ja opastustoiminnan käytössä. Harjoitteluvuoro 5 radalla on myös sunnuntaisin mailattoman vuoron kanssa samaan aikaan. Harjoittelussa on pääpaino heittotekniikassa ja harjauksessa.

Koululais- ja opiskelijacurlingin kehittäminen
Kannustetaan peruskoulun viidennen ja kuudennen luokan oppilaiden koululiikunnan ja nuorisotoimen harrastepiirien nuorten saamista curlingin pariin. Tavoitteena on saada yksi nuorisoryhmä pitempiaikaisesti lajin pariin. Paikallisten oppilaitosten oppilaille järjestetään lajin ohjausta ja opastusta.

Lajin perehdyttämis-, opastus- ja markkinointitoiminta
Järjestetään yritysten ja yhteisöjen ryhmille lajin ohjaus ja opastustoimintaa. Osallistutaan kaupungin ja Pieksämäen Seudun Liikunta ry:n järjestämiin tapahtumiin, joissa esitellään seuramme toimintaa ja lajia. Keskitytään uusien joukkueiden saamiseen puulaakisarjaan.

Tiedotustoiminta jäsenistölle
Seuran tiedotustoiminta jäsenistölle hoidetaan pääasiassa tekstiviestein, nettisivujen ja jäähallin ilmoitustaulun kautta.

Pieksämäen yöturnaus
12. – 13.11.2011. Panostetaan jäiden laatuun yhteistyössä Kanganiemi Kurlinki ry:n kanssa

Kilpailutoiminta
Osallistutaan SM-tason ja muihin kansallisiin kisoihin. Kannustetaan seuran jäseniä osallistumaan em. kisoihin. Pääpaino taloudellisessa tuessa on sekä naisten-, että miesten SM-sarjaan osallistuville joukkueille, joita tuetaan max. sarjan osallistumismaksulla suhteutettuna joukkueen jäsenmäärällä ja seuramme jäsenyydellä. Pyritään saamaan Pieksämäen jäähalliin Suomen Curlingliitto ry:n kanssa SM-tasoinen turnaus.

Talkootyöt
Talkootöinä hoidetaan mm. jäiden letkutus peli-iltaa edeltävänä iltana sekä kivien ja varusteiden kunnostustyöt.

Seuran virkistäytymis-, kehittämis- ja saunailta
Järjestetään kauden päättäjäistapahtuma yhdessä naapuriseuran(seurojen) kanssa.

Lajin kehittämistoiminta
Lähialueen seurojen ja harrastajien kanssa jatketaan yhteistyötä tarjoamalla erilaisille ryhmille tulla tutustumaan lajiin. Pyritään vaikuttamaan lähialueen harrastajiin, jotta he järjestäytyisivät ja liittyisivät Suomen Curlingliitto ry:n jäseniksi.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Pieksämäki Curling ry        
Johtokunta 28.6.2011, esitys vuosikokoukselle 18.8.2011    
             
Tulo- ja menoarvio kaudelle 1.6.2011 - 31.5.2012      
             
TULOT       määrä a´-hinta yhteensä
Jäsenmaksut          
..Jäsenmaksut, seuran jäsenyys      
..Jäsenmaksut, seuran + liiton jäsenyys 80 40 3200
..Nuorisojäsenet       20 0
Korkotulot         0
Puulaakisarjan osallistumismaksut 16 250 4000
Nuorisojoukkueen jäsenmaksut   125 0
Yöturnaus     12 140 1680
Muut järjestetyt kilpailut       0
Opastustoiiminta ja koulutus   1 1500 1500
Kivien / varusteiden vuokratulot 1 300 300
Muu toiminta         0
Avustukset     2 350 700
TULOT YHTEENSÄ         11380
             
MENOT            
Jäsenmaksut liitolle     80 35 2800
Palvelumaksut ja korot       0
Puulaakisarjan jääika 150 €/ilta ( 1 harjoittelu- ja 29 150 4350
tutustumisilta)         0
Yöturnaus, (jääaika ja muut kulut) 1 800 800
Muut järjestetyt kilpailut , ( jääika ja muut kulut)   0
Liiton kilpailut ja muut kilpailut     0
.. SM tasoiset kilpailut   2 400 800
Koulutustoiminta     1 100 100
Kivien ja varusteiden kunnossapito ja täydennys 1 500 500
Kokous ja illanvietot   1 536 536
Markkinointikulut (logo yms.)   1 100 100
Kulukorvaukset (pj ja sihteeri)   2 100 200
Hallinnonkulut (jäsenyydet, posti, puhelin yms.) 1 100 100
Muistamiset     1 100 100
Poistot       1 994 994
MENOT YHTEENSÄ        

11380 

 

© Pieksämäki Curling ry. Powered by CMSimple. Ulkoasun loivat QR-Media ja Whitewall (Kirjaudu sisään)